avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... se poate circula cu dovata de permis in ue
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

se poate circula cu dovata de permis in ue

buna ziua , in urma unui accident rutier mi s-a suspendat permisul auto acordandumi-se dovada de 15 zile in dovada se specifica ca nu am pastrat distanta , incalcarea liniei continue ,si vatamarea unei persoane ,mentionez lucrez la o firma de transport international
Cel mai recent răspuns: Bastian11 , utilizator 18:10, 25 Octombrie 2015
Buna ziua!

Vedeti aici o discutie pe acelasi subiect:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. in urma unui accident rutier in luna octombrie (accidentul ... andreea16099 andreea16099 Buna ziua. In urma unui accident rutier in luna Octombrie (accidentul a fost unul usor, insa persoana vatamata a cauzat dureri de cap, am fost la spital si ... (vezi toată discuția)
Examen atestat sofer de taxi lenai lenai buna ziua, am fost condamnat 5 ani pentru contrabanda cu tigari,iar in luna mai m-am eliberat. in aceste conditii pot da examen ptr atestat sofer taxi? (vezi toată discuția)
Legea salariului minim in germania biti biti Buna ziua , Va rog sa-mi spuneti daca Legea salariului minim in Gemania se aplica in Romania de la 01 ianuarie 2015 , activitatea firmei fiind de transport ... (vezi toată discuția)