avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Buna ziua , mama mea locuieste impreuna cu bunica si matusa si varu.
in urma succesiuni facute dupa tataie , fiecare din copii avand o cota parte din curte , ele fiind 4 fete.Una dintre matusi a murit si lasand verbal partea sa varului meu, Acesta avand drept asupra parti ei dar si partea de la mama sa .toate bune si frumoase pana aici dar acest var a pus stapanire pe toata curtea , el face reguuile cat sa plateasca mama si ei a apa , lumina ba chiar de cateori nu au bani sa plateasca dau vina pe ai mei , dar le si opresc si apa si lumina fara ca bunica mea sa zica sau sa faca ceva e total deacord cu el, mai nou i sprijina ca sa o alunge pe mama din curte , zicand ca ea nu are ce cauta , deaorece bunica mea se considera singura proprietara. Ce sa fac , sunt foarte disperata.

Alte discuții în legătură

Succesiune juan3027 juan3027 Buna ziua.Bunicul meu a murit de 13 ani aproximativ,bunica traieste,ei avand doi copii,unul a decedat lasand in urma un baietel de 5 ani,iar matusa cu copilu ... (vezi toată discuția)
Tata si mama au luat-o in intretinere pe bunica mea, dar tata ... Mihamc Mihamc Tata si mama au luat-o in intretinere pe bunica mea, dar tata a murit iar eu sunt domiciliata in strainatate. Dupa moartea tatalui meu, am preluat eu parte din ... (vezi toată discuția)
Succesiune tudor_nineta tudor_nineta bunica decedata martie 2010 2 copii decedati in 1987 de la copii eu de la fata varu de la baiat sucesiune deschisa dar neterminata pentrru ca nu am titlul ... (vezi toată discuția)