avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna ziua.Bunicul meu a murit de 13 ani aproximativ,bunica traieste,ei avand doi copii,unul a decedat lasand in urma un baietel de 5 ani,iar matusa cu copilu au plecat la parintii ei.nu au m-ai tinut legatura nici nu au cautat-o pe bunica decat la zile mari.Acuma bunica ar vrea sa-mi lase mie proprietatile ce le are dandui varului meu cateva pamanturi dupa moartea bunicului meu.Mama mea renunta in favoarea mea,bunica e deacord cu succesiunea,in skimb varul meu nu e deacord.Se poate face succesiunea fara acordul lui si bunica sa-mi lase ce are mie facand un contract de vanzare cumparare intre mine si ea?nustiu daca am fost destul de explicit!!sper..va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:54, 13 Septembrie 2013
~ Conținut șters la cerere ~
Fara acordul lui veti dezbate succesiunea in instanta, apoi bunica va va putea vinde tot ce are.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bun gasit! se da următoarea situatie: - bunicii mei au avut ... mishuletz mishuletz Bun gasit! Se da următoarea situatie: - bunicii mei au avut 3 copii: pe tatal meu ( acesta avand urmasi pe mine si pe fratele meu), unchiul ( acesta avand ... (vezi toată discuția)
Renunțare la mostenire lllucci lllucci Buna seara!Cu mulți ani în urmă, opt frați au rămas în urmă decesului părinților cu niste pământ și casa bătrânească.Aici a locuit toată viața ... (vezi toată discuția)
Succesiune Mirelaman Mirelaman Buna ziua , mama mea locuieste impreuna cu bunica si matusa si varu. in urma succesiuni facute dupa tataie , fiecare din copii avand o cota parte din curte , ... (vezi toată discuția)