avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

Am achizititionat recent un autoturism inmatriculat prima data pe 12.12.2005
(a fost cumparat de nou de la reprezentanta firmei in Romania), pentru care primul proprietar nu a platit taxa de prima inmatriculare.
In urmatoarele zile as dori sa o inscriu pe numele meu si doresc sa aflu ce fel de taxa trebuie sa platesc, care ar fi valoarea acesteia si daca mai pot recupera banii.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Cumparat masina cu taxa recuperata adina_geo adina_geo Asemanator unui alt membru ,am cumparat si eu de curand o masina la care am fost asigurat verbal ca taxa de inmatriculare nu a fost recuperata(deci am ... (vezi toată discuția)
Daca se recupereaza taxa auto la vanzare cumparatorul va plati din nou aceasta taxa? tcata tcata Buna ziua, Doresc sa recuperez taxa auto pentru un autoturism inmatriculat in luna august 2007. De asemenea doresc sa vand acest autoturism peste cateva ... (vezi toată discuția)
Radierea unui autoturism maryus99 maryus99 Buna ziua , as dori si eu cateva sfaturi intr-o problema , in ianuarie 2009 am cumparat un autoturism inmatriculat in Romania pe o firma din Bucuresti , in ... (vezi toată discuția)