avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Fuziune prin absorbtie
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Fuziune prin absorbtie

Buna ziua,

Va solicit ajutorul in urmatoarea speta: s-a efectuat fuziunea prin absorbtie a doua societati comerciale cu raspundere limitata. Fuziunea s-a declarat la Reg. Comertului in data de 13.08.2015 si, implicit, firma absorbita a fost radiata cu aceasta data. Va rog sa-mi spuneti care societate are obligatii declarative dupa momentul registrului Comertului? Trebuia depusa declaratia 010 de societatea absorbanta? Trebuia depus la ANAF bilant de fiziune inainte de a iesi rezolutia de la Registrul Comertului? Care sunt termenele de depunere ale acestora?

Multumesc,

Alte discuții în legătură

Fuziune prin absorbtie Cosmin Gabriel Buznea Cosmin Gabriel Buznea Societatea pe care o administrez este implicata intr-o fuziune. In cursul anului 2011 au fost parcurse toate etapele prevazute de lege (aprobare AGEA de ... (vezi toată discuția)
Fuziune firme saaa saaa Salutare tuturor! Am si eu 2 firme dintre care una a inceput sa mearga foarte prost. As vrea sa fac o fuziune intre cele doua firme, cea care merge mai bine ... (vezi toată discuția)
Fuziune prin absortie si garantia reala imobiliara probleme. katalin77 katalin77 Ma confrunt cu o problema in aceste zile . Pe scurt 2 societati comerciale au semnat un acord de fuziune prin absortie. Acordul a fost autentificat la notar si ... (vezi toată discuția)