avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... O intreprindere indiv.poate factura in UE?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

O intreprindere indiv.poate factura in UE?

Buna ziua,
Am o intreprindere individuala (tipografie) neplatitoare de TVA.
Am o comanda pentru niste brosuri de la o organizatie din Anglia, tot neplatitoare de TVA .
Pot sa facturez fara probleme din punct de vedere fiscal?
Sau, cum e procedura?

Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 26 Octombrie 2015
molly27, utilizator
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 13:11, 6 Noiembrie 2015
Tranzactiile intre neplatitori nu intra in sfera TVA ului ( cod de tva intracomunitar, declaratii vies..etc)
Doar daca depaseste careva plafonul si se inreg ca platitor apar "probleme"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva import online Adriana Filis Adriana Filis Buna ziua, Va rog, sfatuiti-ma in legatura cu o situatie: Intentionez sa deschid o societate comerciala prin care sa comercializez bunuri achizitionate ... (vezi toată discuția)
Achizitie italia mihaelatanasactb mihaelatanasactb Buna ziua, Firma din RO, platitoare de tva inscrisa in reg op intracomunitari cumpara din italia un cuptor,factura este fara tva iar cand am verif in vies sa ... (vezi toată discuția)
Conditii achizitionari din afara tarii marcucarolina marcucarolina Buna seara, Imi spune-ti si mie va rog frumos daca cumpar mobila din POLONIA ce trebuie sa fac din punct de vedere declarativ pentru o firma platitoare de ... (vezi toată discuția)