avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Reciclare in scoala
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Reciclare in scoala

Buna ziua.
Doresc sa semnez un protocol intre o Asociatie de parinti pe scoala si o firma de colectare materiale reciclabile printr-un program desfasurat in scoala prin care fiecare elev sa aduca la scoala diverse materiale reciclabile (hartie, PET, doze de Al, etc). Toate deseurile adunate sa fie cedate catre firma de colectare iar contravaloarea lor sa fie varsata in contul asociatiei de parinti care, prin activitatea sa, va ajuta la dezvoltarea si modernizarea educatiei in scoala.
Doresc sa stiu daca in afara de acordul conducerii scolii pentru desfasurarea acestei actiuni in incinta acesteia, noi ca Asociatie mai avem nevoie de vreun fel de autorizatie de la institutiile statului.

Alte discuții în legătură

Reciclare pet-uri la asociatii de proprietari ice_bella20 ice_bella20 Buna ziua, As vrea sa valorific PET-urile care se aduna de la asociatia noastra de proprietari si care oricum ajung in containerul de gunoi, ROSAL nefiind ... (vezi toată discuția)
Forma legala pentru site de donatii burgheliaandrei97 burgheliaandrei97 Buna seara! Eu cu colegii mei din clasa am hotarat sa cream un site de donatii in scop caritabil. Problema noastra este intrarea in legalitate. Cum putem ... (vezi toată discuția)
Fondul clasei este legal? MirelaDorobantu MirelaDorobantu Buna ziua As vrea sa stiu daca este legal fondul clasei. Unui prieten i s-a cerut sa achite la gradinita 120 lei pentru acest fond. Va multumesc (vezi toată discuția)