avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general SRL-D contributii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

SRL-D contributii

Buna ziua!
Am un SRL-D la care sunt actionar unic si administrator dar nu si salariat si nu primesc nicio remuneratie. Ma intereseaza daca, pe langa 16% impozit, trebuie sa platesc si contributiile CAS si CASS dupa dividend? Daca da, care este baza de calcul?
Multumesc,
hobotrading
Cel mai recent răspuns: hobotrading , utilizator 20:11, 26 Octombrie 2015
Plata contributii pentru dividendele ridicate. Ce procedura urmam?
[ link extern ]
In articolul citat se discuta cazul in care actionarul unic de la un SRL are carte de munca la alt SRL. Nerelevant aici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie sanatate ruxyradu ruxyradu Doresc sa stiu daca un administrator si actionar unic la un SRL-microintreprindere, datoreaza CASS si in ce cuantum, in situatia urmatoare: - nu este salariat ... (vezi toată discuția)
Taxe contribuții salariale srl 2024 danielacarmen danielacarmen Un SRL care se înființează în 2024,fara angajați , angajat doar administratorul ce taxe tb să plătească? Este posibil sa nu plătească contribuțiile ... (vezi toată discuția)
Remuneratie minima administratori srl armandcodreanu armandcodreanu Buna ziua, Avand in discutie un SRL fara angajati cu unic actioner si administrator, exista o remuneratie minima pe care administratorul trebuie sa o incaseze ... (vezi toată discuția)