avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident Rutier fara victime
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident Rutier fara victime

Buna ziua.
In data de 24.10.2015 am avut un accident rutier cu un alt vehicul pe care l-am lovit eu din spate la o franare brusca a celui din fata mea .
La locul faptei el a spus ca fiecare sa-si faca masina , a lui nu a avut probleme mari , doar zgariata si toba de esapament indoita , a mea fata varza .
Azi a venit la mine cu figuri si mult tupeu ca sa ii fac masina daca nu ma duce la politie ...
Intrebarea mea este , ma poate sanctiona sau obliga politia sa ii repar masina daca au trecut 48 de ore de la accident .
Cel mai recent răspuns: DinuX , utilizator 13:05, 30 Octombrie 2015
Daca nu ati declarat accidentul in 48 ore de la producerea lui, acest lucru constituie contraventie si se sanctioneaza cu suspendarea permisului pentru ambii soferi.
...si Dl. cu "figuri" si "tupeu" declarase accidentul... sa inteleg !?
Sau credea ca numai "autorul" trebuie sa declare ?
O amiabila ceva ... nimic ?
Bafta tuturor !
Pai daca l-ati lovit din spate sunteti vinovat. Incheiati amiabila. Eu personal nu i-as da niciun ban si as incercat s-o rezolv pe asigurare. Inclin sa cred ca e un mic santaj...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tamponare usoara cu scandal StefanD. StefanD. Buna seara. Azi dimineata cand ma indreptam spre serviciu in jur orei 8:30-9:00 domnul din fata mea a virat dreapta si a pus frana de odata sa intre cica pe o ... (vezi toată discuția)
Tamponare cu o masina cu numere straine. iamcristina iamcristina Buna ziua. Joi ma duceam la Bucuresti impreuna cu sotul meu si in Saftica, la o trecere de pietoni, am oprit sa acordam prioritate unei doamne. Am asteptat noi ... (vezi toată discuția)
Reparatie auto pe rca propriu k1mihai k1mihai Buna ziua. Am lovit asta seara cu masina un cetatean din vina proprie (nu am pastrat suficient distanta fata de el si l-am lovit in spate). Masina pe care am ... (vezi toată discuția)