Buna ziua,voi incerca sa fi scurt si la obiect.
Factura Orange am achitat-o. Dupa 1 an de zile de la plata, si timp de 2 ani de zile ma dispera aceasta companie ca nu as fi achitat factura de 46 de lei,respectiv 114 lei dupa aplicarea penalitatilor.
Raspunsul meu repetat a fost ca va achit dupa ce imi trimiteti factura. Raspunsul lor a fost ca nu imi pot trimite factura iar eu le-am raspuns ca in felul acesta nu le voi face plata.
De curand, am primit in posta o DECIZIE DE INITIERE A PROCEDURII ORDONANTEI DE PLATA prin care ma vor executa silit.
Vreau sa dovedesc ca am platit sau macar sa incerc.
Cum e posibil sa ma puna la plata fara a-mi trimite factura daca le-am cerut-o ?
Astept intrebari, sfaturi, idei.
Multumesc anticipat,
salut,
de ce nu va duceti la o reprezentanta orange ,si cereti sa vorbiti cu cineva mai mare, un manager ceva ,si spunetii problema si daca va poate ajuta ,si sa caute in baza lor de date daca figurati cu facturi restante,sau penalizari,el va poate spune ca si ceilalti angajati de la ghisee daca exista facturi neplatite.
Faceti o solicitare in scris pentru emiterea unei copii dupa factura. Vor trebui sa va raspunda, posibil sa fi ramas cu rest de plata si evident ca se calculeaza penalitati.
Precizari: Credit Expres este o societate de recuperare de creante nu grup judiciar iar ceea ce ati primit nu poate fi incadrat ca si o initiere a ordonantei de plata, mai degraba cerere cu valoare redusa.