avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... model de promsiune unilaterala de cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

model de promsiune unilaterala de cumparare

Buna ziua.As dori si eu un model de promisiune unilaterala de cumparare! Multumesc
Aveti aici un model:
[ link extern ]
Va multumesc frumos! Dar as dori un model pentru cea de cumparare.Nu se gaseste deloc pe internet!
Pentru ce anume aveti nevoie? E referitoare la un imobil promisiunea?
Da .referitor la un imobil. Am nevoie de un model pe care sa il completez pentru facultate !
Ideea e sa-l faceti, cred. Luati o promisiune bilaterala si scoateti obligatia unei parti. Cum nu sunt pe net, ar insemna ca altcineva sa faca asta pentru dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exemple de antecontracte amuka amuka Buna ziua! As avea nevoie de cateva modele de antecontracte de vanzare-cumparare, mai exact: - model promisiune unilaterala de vanzare - model promisiune ... (vezi toată discuția)
Promisiunea unilaterala, act unilateral? Ulpianus Ulpianus In noul Cod Civil, promisiunea unilaterala (art. 1327) este trecuta la sectiunea Actul juridic unilateral, ori de fapt aceasta este act bilateral si contract ... (vezi toată discuția)
Asigurarea obligatorie locuinta ContSters138306 ContSters138306 Am inteles ca din PAID fac parte 13 firme asiguratoare. Le-am gasit listate pe diverse pagini de internet. OK. Ce nu imi este clar este urmatorul lucru. Am ... (vezi toată discuția)