avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendarea dreptului de a conduce
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendarea dreptului de a conduce

Buna ziua. As dori daca se poate niste lamuriri cu privire la suspendarea dreptului de a conduce. Anul trecut am fost depistat in localitate cu viteza si mi sa luat permisul pentru 90 zile fara drept de examinare pentru ca am mai beneficiat de acest privilegiu, am contestat in judecata si mi sa dat permisul, in timpul acesta am acumulat si 15 puncte penalizare si trebuie sa predau permisul. Eu vreau sa renunt la proces si sa stau cele 4 luni, 3+1 bonus pentru ca am depasit viteza de 2 ori in 6 luni, cum ar trebui sa procedez si vreau sa stiu daca mi se mai aduga o luna pentru puncte. Multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Va salut cu respect! acum o luna am redobandit permisul de conducere ... Gabriel19712 Gabriel19712 Va salut cu respect! Acum o luna am redobandit permisul de conducere pe baza examenului de redobandire si reducerea suspendarii de la 90 la 30 de zile (fiindu ... (vezi toată discuția)
Predarea carnetului la politie albumarinica albumarinica daca am pierdut procesul cum trebuie sa procedez ca sa predau carnetul la politie ? Trebuie sa ma duc la tribunal sa iau hotararea definitiva sau astept sa o ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis auto 15 puncte roman_costi roman_costi Sotia mea a incasat astazi 08.08.2012 3 puncte penalizare pentru viteza. Indicatorul rutier indica o limita de 70 km/h, iar pe asfalt cu vopsea in locul in ... (vezi toată discuția)