avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Va salut cu respect! Acum o luna am redobandit ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Va salut cu respect! Acum o luna am redobandit permisul de conducere ...

Va salut cu respect! Acum o luna am redobandit permisul de conducere pe baza examenului de redobandire si reducerea suspendarii de la 90 la 30 de zile (fiindu mi suspendat permisul pentru depasirea vitezei legale cu peste 50 de km/h in localitate)
Acum, mai exact acum 2 zile, am fost oprit pentru viteza in localitate, unde mi au fost acordate puncte pentru viteza si centura, acumuland, cu ce mai aveam inainte, 15 pct. Astept acum instiintare sa predau permisul de conducere. Intrebarea mea este, imi va fi suspendat dreptul de a conduce pe 30 de zile (cumul de 15 pct) sau 60 de zile (60 de zile deoarece nu au trecut 12 luni de la ultima suspendare)?
Am onoarea!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 13:46, 19 Ianuarie 2022
Nici una , nici alta, ati avut deja permisul suspendat, lucru ce v-a adus inapoi la starea de "baiat bun" :) :
Art. 103 din OUG 195/2002
(5) Suspendarea exercitării dreptului de a conduce anulează toate punctele de penalizare acumulate până în acel moment.
[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 19 Ianuarie 2022
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Puncte penalizare permis rutier. eugenbiziru@yahoo.com eugenbiziru@yahoo.com Punctele de penalizare pe permisul de conducere se cumuleaza pana la 15puncte penalizare. Dupa care permisul se suspenda pe o durata de 90 zile? Pentru ... (vezi toată discuția)
Rutier eugenbiziru@yahoo.com eugenbiziru@yahoo.com Daca in termen de 5 luni am acumulat puncte penalizare pentru depasirea vitezei si altele abateri. Ex: 6 pct - viteza / dec. , 2 pct - acte / feb. , 4 pct - ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis auto 15 puncte roman_costi roman_costi Sotia mea a incasat astazi 08.08.2012 3 puncte penalizare pentru viteza. Indicatorul rutier indica o limita de 70 km/h, iar pe asfalt cu vopsea in locul in ... (vezi toată discuția)