avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... jocurile de noroc
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

jocurile de noroc

Am primit proces verbal de contraventie de la Finante Brasov - 5000 lei amenda pt joc fara licenta (autorizatie ) la BetNet. În pv se spune faptul ca pot s-a contest în 15 zile la Judecătoria competenta. Care Judecătorie ? cea de la domiciliu contravenientului sau cea de la sediul unitatii care a aplicat amenda
Cel mai recent răspuns: valici , utilizator 14:06, 27 Octombrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare clarificare situatie fiscala privind obligatiile fiscale (o amenda circulatie in urma cu aprox 3 ani) dansara2002 dansara2002 Buna ziua 1. Va rog frumos lamuriti-ma si pe mine. In urma cu aprox 3 ani am primit o amenda de circulatie pe care am contestat-o, in sensul ca am facut o ... (vezi toată discuția)
Amenda politia locala dumitruh dumitruh Buna ziua! Am o mica nelamurire legata de o amenda pentru parcarea neregulamentara de la Politia Locala. Intamplarea este veche de mai bine de doi ani, timp ... (vezi toată discuția)
Termen contestatie amenda circulatie rutiera denis30 denis30 Am o mare rugaminte pt cine ma poate ajuta intr-o problema in care sincer nu mai stiu cum sa mai fac sau sa procedez, pe scurt ;Sunt din Iasi si-n data de ... (vezi toată discuția)