Buna ziua,
Am si eu o problema: tatal meu a depus la primarie actele necesare(ce ne-au indrumat cei din primarie) pt corectarea unei greseli din titlul de proprietate (nr de tarla si parcela) ; primaria a inaintat dosarul la OCPI pentru verificare , iar cei de la cadastru au solicitat primariei printr-o adresa oficiala sa ateste ca prin modificarea nr de tarala si parcela nu se modifica amplasamentul (conf legislatiei in vigoare si unui regulament al comisiei jud. de fond funciar). Si aici intervine problema: primaria( mai precis am discutat cu secretarul din primarie) nu vrea sa elibereze acea adeverinta pe motiv ca comisia locala nu isi poate asuma raspunderea pentru ce a facut comisia din 1997(an in carea fost emis titlul de proprietate), nu vrea nici sa vina sa identifice locul din titlul de proprietate si nu considera ca e obligat sa respecte acel regulament emis de comisia jud de fond funciar.
Si nu stiu legal ce pot face.
Daca imi puteti da un sfat
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa formulati o cerere scrisa pe care fie o inregistrati la registratura primariei si pastrati nr de inregistrare fie o depuneti prin posta recomandata cu confirmare de primire.
Daca in termen de 30 de zile nu se conformeaza sau raspund si in scris ce v-au spus, atunci ii actionati in instanta in contencios administrativ.
Plan cadastral
tutu12
In instanta s-a revendicat un teren , castigandu-se procesul si s-a dispus eliberarea unui titlu de proprietate pe vechiul amplasament .
Primaria ... (vezi toată discuția)