avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare ATV 660 cmc
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare ATV 660 cmc

Buna ziua. Am cumparat un ATV Yamaha 660 cmc si am probleme la inmatriculare. La RAR mi-au facut inspectia tehnica dar au zis ca nu il pot inmatricula pe circulatie. Mi-au dat un atestat in care l-au trecut la categoria Masina autopropulsata pentru lucrari si cu acesta sa merg la primarie si sa il inscriu pe primarie. Dar la primarie mare problema ca nu il pot inregistra deoarece are 660 cmc si ei nu au voie mai mult de 50 cmc. Dar din moment ce nu e la categoria moped ci la Masina autopropulsata pentru lucrari, nu cred ca mai trebuie sa respecte aceasta reglementare. Si acum stau cu actele si nu stiu ce sa fac, ca ma tot trimit de la unii la altii. Va rog tare mult sa ma ajutati

Alte discuții în legătură

Conducerea atv-ului valsib valsib Buna ziua, as dori sa stiu daca ai voie sa conduci ATV-ul pe toate categoriile de drumuri in Romania ? Si ce fel de permis iti trebuie, am cautat mult in ... (vezi toată discuția)
Numar de înregistrare local nicollettaB nicollettaB Buna ziua, am vrut sa inregistrez mijlocul de transport , caroserie: Masina autopropulsata pt lucrari, caroserie ATV, la primarie pentru numar local si nu mi ... (vezi toată discuția)
Refuz de eliberare placuta numar pentru masina autopropulsata ... bbyRo bbyRo Refuz de eliberare placuta numar pentru masina autopropulsata pentru lucrari(ATV), desi, in prima faza, s-a acceptat inregistrarea la Primarie. Asadar, atv-ul ... (vezi toată discuția)