avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu medical

Buna ziua,
Daca un salariat are concediu medical , il aduce la firma in termen pentru a fi inregistrat, angajatorul are posibilitatea de a-l refuza si sa oblige salariatul sa-si ia din concediu de odihna?
Exista cel putin o varianta in care angajatorul sa nu vrea sa primeasca spre inregistrare si plata un concediu medical care este in regula (completat, stampilat, parafat)?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:06, 28 Octombrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc,
Dar in cazul in care salariatul nu aduce concediul medical, sau il aduce tarziu, ce fac eu ca angajator? ce obligatii am? il mai pot inregistra luna viitoare? sau ramane in aer acel C.M? (adica doar emis)
~ Conținut șters la cerere ~
@ Slavinia

Cand postati mesaje preluate de pe alte pagini de INTERNET, ar fi bine sa postati si sursa de inforrnare.

Regulament Forum Avocatnet.ro
2.10. Nu este permisa postarea prin copy-paste a textelor din alte siteuri in paginile Avocatnet.ro. Acest forum incurajeaza originalitatea si te roaga sa intelegi ca informatiile publicate aici trebuie sa ajute oameni, nu sa prejudicieze autori de lucrari accesibile pe internet.

....

In speta :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa post bucatar anomarairam anomarairam Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati cu o fisa a postului pentru lucrator bucatar cod cor 941201. Multumesc frumos (vezi toată discuția)
Angajare director executiv cirsteaioana cirsteaioana Buna ziua, Trebuie sa angajam pe functia de director executiv in firma de paza. Va rog sa ma ajutati cu codul COR( nu am gasit) si fisa post. Multumesc. (vezi toată discuția)
Somajul tehnic stanciu viorica stanciu viorica Somajul tehnic afecteaza concediul de odihna? (vezi toată discuția)