avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa post bucatar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa post bucatar

Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati cu o fisa a postului pentru lucrator bucatar cod cor 941201. Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:14, 29 Octombrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
:offtopic: Interventie moderator

Regulamentul Forumului
2.9. Nu este permisa publicarea abuziva sau fara motiv a link-urilor spre alte site-uri sau forumuri. Daca este neaparat necesara o legatura, atasati un text explicativ, care sa sugereze ce contine legatura si care e motivul pentru care este publicata. De asemenea, nu este permisa nici postarea prin copy-paste a textelor din alte siteuri in paginile Avocatnet.ro. Acest forum incurajeaza originalitatea si te roaga sa intelegi ca informatiile publicate aici trebuie sa ajute oameni, nu sa prejudicieze autori de texte accesibile pe internet.
====

In viitor, va rog sa postati si sursa de informare a mesajului postat , de exemplu:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare director executiv cirsteaioana cirsteaioana Buna ziua, Trebuie sa angajam pe functia de director executiv in firma de paza. Va rog sa ma ajutati cu codul COR( nu am gasit) si fisa post. Multumesc. (vezi toată discuția)
Avertisment user rodica_post Ares-3 Ares-3 Utilizatorul [b]rodica_post[/b] primeste Avertisment pentru ignorarea regulilor de postare in forum si pentru limbajul impropriu din mesajele private adresate ... (vezi toată discuția)
Angajat arestat draganmariana draganmariana Problema este in felul urmator: Am facut o angajare cu data de 26.o3.2013, adica de 4 zile. Azi 29.03.2013, fiul angajatului a sunat la firma si mi-a spus ... (vezi toată discuția)