avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Statut asociatie non-profit
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Statut asociatie non-profit

Buna ziua,

Poate o asociatie non-profit (inregistrata in Romania) sa obtina statutul fiscal 501(c)3 (statut cerut in SUA), sa poata aplica pentru sponsorizari in strainatate? Si daca da, ce demersuri trebuie facute?
Ultima modificare: Miercuri, 28 Octombrie 2015
Mamut, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mamut , utilizator 12:31, 3 Noiembrie 2015
Asta cred ca trebuie sa verificati in legislatia SUA. Nu tine de Romania.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sponsorizare de catre un ong catre alt ong in alta tara(non-ue) office@b office@b Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: - exista posibilitatea ca un ONG inregistrat in Romania sa poata face o sponsorizare catre un club ... (vezi toată discuția)
Ong al statului român poate sa încheie un contract de sponsorizare cu o persoana cu cetătenie romana care desfășoara activitati avand firme in belgia? Paulina Andreea Paulina Andreea Buna seara! O întrebare: Un ONG al statului român care figureaza în registrul entitatilor de cult si in statut are specificat cum ca poate primi ... (vezi toată discuția)
Am infintat o asociatie sportiva non-profit cu personalitate juridica Sebastian Calin Sebastian Calin Buna ziua, Baiatul meu face tenis de performanta de cel putin 10 ani si ca atare, dat fiind costurile f mari la care sa ajuns, am infintat o asociatie ... (vezi toată discuția)