avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Imobil ipotecat la banca si administratia locala
Discuție deschisă în Executare silită

Imobil ipotecat la banca si administratia locala

Buna ziua
As dori sa stiu daca pot cumpara un imobil ipotecat la banca,dar care are datorii si la administratia locala si care am inteles ca a pus ipoteca de rang II.
Cei de la banca nu spun nimic de a doua ipoteca.Ei spun doar ca daca propietarul se duce si achita creditul restant la ei,ei fac actele pentru noul propietar.
Nu inteleg nimic,poate banca sa faca actele pe numele noului propietar?
Nu trebuiesc actele duse la notar si acolo se va vedea ipoteca de rang II.Imobilul este executat silit de banca de un an si jumatate dar banca nu se grabeste sa-l execute deoarece propietarul plateste in continuare.Oare nu se grabeste sa-l execute stiind de cealalta ipoteca?
Cel mai recent răspuns: aliss73 , utilizator 11:02, 29 Octombrie 2015
Executorul judecatoresc va intocmi actul de adjudecare care echivaleaza titlu de proprietate dupa de adjudecatarul (cel care a castigat licitatia) plateste pretul imobilului.
Imobilul nu este scos la ;icitatie,eu ar trebui sa platesc la banca.Dupa ce platesc la banca nu o sa ma trezesc ca trebuie sa platesc si la administratia locala?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament scos la licitatie fara consultarea asociatiei de propietari cgugoasa cgugoasa Sunt presedintele unei asoc. de propietari: Propietarul unui apartament a disparut din locuinta de 2 ani, vecinii spun ca ar fi plecat cu familia in Italia; ... (vezi toată discuția)
Act adjudecare Ofof Ofof Buna ziua... In luna ianuarie am participat la o licitatie, unde am fost declarata adjudecatar. Eu am adjudecat la pretul de 75 % (pretul de incepere al ... (vezi toată discuția)
Executare silita apartament la un pret foarte mic zograffi zograffi buna ziua, am un credit la o banca, cu ipoteca de rang 1 si 2, cu ratele la zi. intre timp am facut un card de credit la o alta banca si nu am mai putut ... (vezi toată discuția)