avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Subventie CECCAR
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Subventie CECCAR

Buna. In urma cu 6 luni am inceput un curs ceccar , subventionat din fonduri europene. La sfarsitul lunii acesteia se incheie acest curs si ar trebui sa primesc intrun cont bancar subventia. Problema este ca eu am un cont deschis la o banca , pe care este instituita o propirire din cauza unei datorii. Intrbarea mea este : voi putea beneficia de aceasta subventie daca deschid un alt cont la o banca oarecare?. Se supune aceasta subventie propirii?

Alte discuții în legătură

Poprire pe subventiile/alocatiile copiilor din fonduri europene maravichiriuc2013 maravichiriuc2013 au voie bancile sa puna poprire pe subventiile/alocatiile copiilor din fondurilor europene? (vezi toată discuția)
Banca iti poate oprii subventia primita din bani europeni? maryaj maryaj Buna ziua, eu am urmat un curs de calificare si la absolvirea acestui curs am primit subventie de 500 ron aceasta fiind virata prin cont bancar, eu cand m-am ... (vezi toată discuția)
Modalitati de plata... numerar doar? carmeniuliana carmeniuliana Acum un an de zile, respectiv in iunie 2012 am facut un curs cu o durata de 9 luni de zile de calificare profesionala , Tehnician in activitati de posta, curs ... (vezi toată discuția)