avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Card bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Card bancar

Am gasit in cutia postala un card de credit, pe numele meu, cu limita de 4400 lei, cu codul pin si nr. de tel. pt. activare.
Nu am avut niciodata contact cu acea banca, nici nu stiam ca exista, de fapt eu am un singur card, cel de salariu la o banca dar aceasta nu stie nimic despre acel card.
Am sunat la informatii la acea banca fantoma si mi-a spus ca daca vreau sa activez cardul sa sun la un nr. iar daca nu vreau sa sun la alt nr. si in o luna imi trimit confirmarea de inchidere a contului. Surpriza! De cand am cont la ei? De ce am cont? Nu au stiut sa-mi spuna, ma indrumau spre alt operator etc.
Vreau sa fac plangere penala pt. furt de date personale si utilizare abuziva.
Unde trebuie sa ma adresez? La politie, la parchet?
Problema este grava pt. ca acest card putea sa intre in alte maini si ma trezeam cu datorii. Un vecin a facut greseala si l-a activat! Intrebarea de "siguranta" pt. activare a fost care este prenumele tatalui!!!
Cu deosebit respect,
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Iulia Blaja , Avocat 17:41, 28 Octombrie 2015
Mergeti la banca si solicitati contractul pe baza caruia a fost solicitat cardul respectiv si pe care, teoretic, trebuia sa-l semnati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card ifn trimis prin posta, nesolicitat overburn overburn Salut, Am avut acum cativa ani un credit nefericit la un IFN , pe care l-am refinantat repede la o banca cand am observat ca e cam ciudat contractul. Deci ... (vezi toată discuția)
Cum inchei un contract de card de credit?! Danny2002 Danny2002 Buna ziua, Am rugamintea sa-mi spuneti daca urmatoarea formulare a adeverintei pe care am solicitat-o unei societati la care aveam credit este in regula si ... (vezi toată discuția)
Mecanisme oculte?? laurr29 laurr29 Buna ziua. Va prezint urmatoarea speta: Fiind intr-o sambata ( 20 iun 2009) n-am mai reusit sa depun bani in contul curent, astfel am incercat la un bancomat ... (vezi toată discuția)