avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu proprietete
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu proprietete

Buna ziua,
Pe un titlu de proprietate al unui teren sunt trecuti bunicul, si mostenitorii tata si mama (toti decedati).Bunicul la data eliberarii titlului 1994, era decedat de un an. Bunicul a avut trei copii, unul mai este in viata, tata este decedat si celalalt fiu al bunicului a decedat si are un copil. Pentru dezbaterea succesiunii as dori sa stiu cat revine fiecarui mostenitor, suprafata se imparte in trei: bunicul, mama, tata cate o treime sau intre bunicul jumatate si jumatate parintii?
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Mostenire teren extravilan cfilip20 cfilip20 Buna dimineata. Va prezint urmatoarea situatie: Bunicul mamei mele a detinut o parcela de pamant la tara, cred ca este vorba de 13 hectare. A avut trei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! este vorba despre o mostenire: se doreste succesiunea ... stefimit stefimit Buna ziua! Este vorba despre o mostenire: Se doreste succesiunea dupa parintii decedati.Am fost 4 frati 1.Tatal decedat in urma cu 10 ani . Nu s-a efectuat ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire ElenaVartic ElenaVartic Buna Am nevoie de un sfat. Bunica mea a murit in 1990 lasand un testament prin care lasa unica mostenitoare pe mama mea. Cei 2 frati ai mamei mele au scos ... (vezi toată discuția)