avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1162 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis de conducere

am pierdut in instanta si acum trebuie sa predau permisul de conducere pentru in termen de 30 de zile daca apuc sa il schim in permis britanic mai e obligatoriu?ce se intampla daca sunt opri de politie si il arat pe cel britanic?multumesc
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 04:45, 29 Octombrie 2015
Britanicii vor anunta acest lucru autoritatilor romane si s-ar putea sa aveti probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pe marcuherciu marcuherciu am pierdut in instanta si acum trebuie sa predau permisul de conducere pentru in termen de 30 de zile daca apuc sa il schim in permis britanic mai e ... (vezi toată discuția)
Proces in desfasurare cu politia rutiera, plecare in uk Loredana Dobre Loredana Dobre Buna ziua. Urmeaza sa plecam in Uk iar sotul meu se afla in proces cu Politia Rutiera. Pe scurt e posibil sa i se suspende permisul. In momentul in care ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere fara sa fiu anuntat edemy edemy am o problema cu permisul de conducere, -momentan locuiesc si lucrez legal in Marea Britanie iar compania unde eu lucrez mi-a solicitat schimbarea permisului ... (vezi toată discuția)