avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sunt reclamant intr un dosar de pretentii, litigii cu ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Sunt reclamant intr un dosar de pretentii, litigii cu profesionistii

Urmeaza sa mi se acorde un prim termen. Daca parata nu depune in termen legal intampinare, imi faciliteaza admiterea actiunii?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:28, 3 Noiembrie 2015
Nu; dvs. trebuie sa va dovediti pretentiile astfel incat instanta sa fie convinsa de temeinicia acestora.
Sigur ca. pe cat mai prost se apara parata, pe atat mai usor va e dv...
Nedepunerea de catre parat a intampinarii in termenul legal atrage sanctiunile prevazute de art.208(2)NCPC"Nedepunerea intampinarii in termenul prevazut de lege atrage decaderea paratului din dreptul de a mai propune probe si a invoca exceptii ,in afara celor de ordine publica, daca legea nu prevede altfel."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este in termen o intampinare depusa la doua luni de la comunicare? MYK272est MYK272est Buna seara! Am deschis o actiune (modificare masuri privind copilul; stabilire domiciliu minor si autoritate exclusiva) in data de 2.11.2016. Aceasta ... (vezi toată discuția)
Intampinare eduuard eduuard Depunerea unei intampinari este obligatorie? (vezi toată discuția)