avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drepturi ale revoluționarilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drepturi ale revoluționarilor

Buna ziua, ma numesc Bordusel Adrian si am fost rănit in revoluția din 1989, am toate actele pana la biletul de ieșire din spital in care am stat 90 de zile pana la certificatul de Erou martir in revoluție si nu am beneficiat de nicio indemnizație pana la momentul respectiv si nici de alceva. Cine ma poate ajuta si pe mine?

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas livia rosu livia rosu As dori sa stiu daca pensia de erou al Revolutiei se ia in calculul pensiei de urmas. Mai concret, nepoata mea se afla in custodia tatalui care avea si pensie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt urmas erou martir decedat in revolutia din 1989. ... teosdorescudrak teosdorescudrak Buna ziua, sunt urmas erou martir decedat in revolutia din 1989. In anul 2015 dupa implinirea varstei de 26 de ani mi-au sistat indemnizatia reparatorie, dupa ... (vezi toată discuția)
Ce pensie de urmas pot obtine ? (revolutionar) addicted4judo addicted4judo Buna,acum 1 luna jumate tatal meu a decedat. In momentul decesului el avea 3 pensii ,pensie de varsta in valoare de 490 de lei ,pensie de handicapat in valoare ... (vezi toată discuția)