Buna ziua, am cumparat o piesa pentru masina am montat cu un electrician pentru masina si nu a mers, cand am dus inapoi piesa la magazin au spus ca nu este valabila garantia numai daca il montez la un service autorizat si ei imi dau o constaatare cu problema piesei respective, Am mers la un service autorizat, am platit manopera, au constat si ei ca e o problema de fabricatie.....am mers inapoi la vanzator cu toate actele si mi-a zis ca nu imi poate da bani inapoi numai imi aduce o alta piesa. Cand l-am intrebat ca costurile de deviz cine le plateste a zis ca aia nu deconteaza nimeni.....eu am spus ca mie piesa de la firma respectiva nu imi mai trebuie....au spus ca altceva nu imi poate face....ce as putea face sa imi dea banii inapoi sau sa imi plateasca si costurile de service? Va multumesc pentru raspunsuri.
In baza documentului de achizitie piesa,a documentului emis de catre service,sesizati oficial autoritatea pentru protectia consumatorului si solicitati recuperarea prejudiciului financiar cauzat