avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... In legatura cu piesa
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

In legatura cu piesa

Buna ziua, am cumparat o piesa pentru masina am montat cu un electrician pentru masina si nu a mers, cand am dus inapoi piesa la magazin au spus ca nu este valabila garantia numai daca il montez la un service autorizat si ei imi dau o constaatare cu problema piesei respective, Am mers la un service autorizat, am platit manopera, au constat si ei ca e o problema de fabricatie.....am mers inapoi la vanzator cu toate actele si mi-a zis ca nu imi poate da bani inapoi numai imi aduce o alta piesa. Cand l-am intrebat ca costurile de deviz cine le plateste a zis ca aia nu deconteaza nimeni.....eu am spus ca mie piesa de la firma respectiva nu imi mai trebuie....au spus ca altceva nu imi poate face....ce as putea face sa imi dea banii inapoi sau sa imi plateasca si costurile de service? Va multumesc pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:17, 29 Octombrie 2015
In baza documentului de achizitie piesa,a documentului emis de catre service,sesizati oficial autoritatea pentru protectia consumatorului si solicitati recuperarea prejudiciului financiar cauzat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme garantie piese auto valentinm1972 valentinm1972 buna seara,in urma cu aproximativ un an de zile am cumparat o caseta de directie pentru autoturismul propriu,caseta a fost montata in service autorizat cu ... (vezi toată discuția)
Produs defect în garanție - cine plătește costurile montarii produsului? ionutvd ionutvd Bună ziua, Lucrez la un magazin online de piese auto și avem următoarea speta: Un client a cumpărat un produs în valoare de 400 lei, iar montajul ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am o mare problema si va rog sa ma ajutati in cazul ... draghici_mariusc draghici_mariusc Buna seara! Am o mare problema si va rog sa ma ajutati in cazul acesta! Am cuparat o piesa auto second-hand,mai precis un chit ambreiaj,de la o Firma de ... (vezi toată discuția)