avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ref.sistem de control intern/managerial 2015
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ref.sistem de control intern/managerial 2015

va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa faca un sef de compartiment resurse umane pentru a pune in aplicare prevederile Ordinului 400/2015 , mai exact ref.la sistemul de control intern/managerial 2015.
Cel mai recent răspuns: Cristi2011 Cristi2011 , Contabil 13:11, 2 Noiembrie 2015
Buna ziua!

As putea sa va transmit un material cu solutii punctuale referitor la acest subiect, dar vad ca nu pot fi atasate documente la mesaj. Daca imi lasati o adresa de e-mail, am sa va transmit.

Cerintele OSGG 400 sunt aceleasi pentru fiecare sef de structura, nu difera poentru seful compartimentului resurse umane.
Va multumesc foarte mult!
Adresa de email este:
Flavia_andronic4@yahoo.com
Revin cu rugamintea de a ma ajuta cineva la solicitarea mea referitoare la controlul intern.
Luati legatura, prin mesaj privat, cu Cristi2011 care v-a promis ajutorul.
Una dintre atributii este sa verifice daca in fisa postului se gasesc atributiuni legate de implementarea in institutia publica a sistemului de control intern managerial.

Vedeti daca va ajuta acest link
[ link extern ] /
Ultima modificare: Luni, 2 Noiembrie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Control intern managerial otilia13 otilia13 La societatea noastra la care Consiliul Local este asociat unic, incercam sa implementam controlul intern managerial, potrivit OMFP nr. 946/2005, control ce ne ... (vezi toată discuția)
Control intern managerial dumi32 dumi32 Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu un model de Raport privind necesarul de formare profesionala pentru personalul contractual din cadrul unei institutii ... (vezi toată discuția)
Numire gestionar ciobotarusorin ciobotarusorin Daca ocup o functie in cadrul compartimentului control intern/managerial pot fi numit, prin cumul gestionar in acea unitate!?? ARGUMENTE CONTRA: - ... (vezi toată discuția)