avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Control intern managerial
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Control intern managerial

Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu un model de Raport privind necesarul de formare profesionala pentru personalul contractual din cadrul unei institutii publice intocmite de catre Compartimentul in cadrul carora se afla posturile respective. Multumesc fruoms.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:44, 15 Octombrie 2013
Sistemul de Control Intern/Managerial trebuie sa fie un tot unitar in cadrul unei institutii. Formularul mentionat este o anexa la procedura operationala privind formarea profesionala. Banuiesc ca aveti nevoie de acest formular pentru intocmirea planului anual de formare profesionala.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Octombrie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic
Exact, formularul privind planul de masuri privind formarea profesionala pe care trebuie sa il intocmeasca Seful ierarhic pentru posturile din cadrul compartimentului sau.
Vedeti daca va ajuta acest model
[ link extern ]
Nu este ceea ce ati prezentat dvs aici. Formularul cu pricina are o alta forma....dar nu stiu eu cum sa-l atasez aici...
Cred ca am spus daca il poate ajuta si nu ca este formularul solicitat.

Alte discuții în legătură

Cine intocmeste deciziile de salarizare (in cazul in care intervin modificari: mariri, promovari, etc) Bianca Iris Bianca Iris In cadrul institutiei noastre exista 2 compartimente: Financiar-contabilitate, salarizare, achizitii publice administrativ - cu o singura angajata, absolventa ... (vezi toată discuția)
Proceduri operationale pt compartimentul resurse umane veronicam veronicam Va rog sa-mi trimitetri cateva modele de proceduri operationale pentru compartimentul resurse umane (vezi toată discuția)
Ref.sistem de control intern/managerial 2015 daniela-claudia daniela-claudia va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa faca un sef de compartiment resurse umane pentru a pune in aplicare prevederile Ordinului 400/2015 , mai exact ref.la ... (vezi toată discuția)