avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cine intocmeste deciziile de salarizare (in cazul in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cine intocmeste deciziile de salarizare (in cazul in care intervin modificari: mariri, promovari, etc)

In cadrul institutiei noastre exista 2 compartimente: Financiar-contabilitate, salarizare, achizitii publice administrativ - cu o singura angajata, absolventa de studii economice si un compartiment resurse umane, cu o angajata cu studii administrative. Cine trebuie sa intocmeasca deciziile privind salarizarea in cazul in care intervin modificari (mariri de salarii, promovari)?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:47, 14 Martie 2018
doamna/domnisoara de la resurse umane
Compartimentele resurse umane si salarizare sunt strict legate unul de altul . Deciziile ar trebui intocmite de persoana de la resuse umane si inregistrate de departamentul salarizare.
Buna ziua,
Departamentul de resurse umane trebuie sa intocmeasca aceste decizii.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acele deciziie se intocmesc de departamentul care are in competenta asa ceva ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie inventariere-cine o intocmeste mnd mnd buna ziua, decizie de inventariere, din cate stiu eu tine de contabilitate si este strans legata de evidenta stocurilor existente in contabilitate, prin ... (vezi toată discuția)
Studii minime pentru a primi sarcina de a calcula salarii valita valita Buna ziua! In unitatea noastra compartimentul de resurse umane calculeaza salariile. In compartimentul de resurse umane se ocupa de salarizare 2 persoane ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa mihailivan mihailivan sunt functionar public incadrat in 2007 pe studii medii referent (nu au fost scoase la concurs posturi ptr studii superioare la acel concurs). am absolvit ... (vezi toată discuția)