avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Problema FanCurier
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Problema FanCurier

Buna Ziua ,

De curand am avut o experienta neplacuta cu cei de la fancurier , mai pe scurt o sa relatez aici aceea experienta .
in urma unei discuti avute cu o anumita persoana de pe unul din saiturile de vanzari online am convenit sa facem un troc ...adica eu sa ai trimit un leptop si el sa imi trimita un telefon .
Toate bune si frumoase pana acuma , am chemat curierul de la fan , am facut proba la leptopul pe care al aveam de expediat a facut baiatul AWB cu mentiunea scrisa pe awb ramburs telefonul respectiv .
Coletul meu a ajuns cu bine dar eu in locul telefonului care trebuia sa al primesc am primit cu totul altceva .
Intrbarea mea catre dv este ...daca aceel curier care a ridicat coletul de la destinatia nu putea sa mai stea si el 5 minute pt a verifica rambursul cum a facut cel care a ridicat de la mine leptopul ?
...in situatia in care eu specificam bani ..adica valoarea leptopului si destinatarul ar di dat bani in plic sau in colet , atunci ar fi pierdut cele 5 minute pt a verifica rambursul ? #-o

Alte discuții în legătură

Colet "violat" - fan courier teomic_a teomic_a In urma cu cateva zile am trimis un colet cu serviciul Fan Courier la Satu Mare, in urma caruia trebuia sa primesc ramburs o suma de bani. Odata ajuns coletul ... (vezi toată discuția)
Posibila teapa facilitata de firma de curierat rapid cataNFS cataNFS Aveam de vanzare un samsung s5 , pe un site de vanzari , am fost contactat de un pretins cumparator , ne am inteles la pret , am trimit produsul cu verificare ... (vezi toată discuția)
Livrare colet din uk in romania larrykk larrykk salutrari vreau sa intreb daca a mai avut cineva experiente similare cu cazul meu, poate reusesc sa inteleg cum functioneaza sistemul asta de trimitere colete ... (vezi toată discuția)