avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Loc studii cu taxa
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Loc studii cu taxa

Buna ziua
se poate face contestatie pentru repartizarea unui masterand la taxa in conditiile in care are dreptul la loc bugetat?
Primul an a fost bugetat, anii de studiu din timpul facultatii sunt in regim de taxa, la o facultate cu locuri doar la taxa.
Declaratia pe proprie raspundere privind anii efectuati la buget este depusa din anul I la dosar.
Care sunt termenele si procedurile ? daca se mai poate face ceva

Multumesc

Alte discuții în legătură

Admitere masterat pe locuri de la buget valentina370 valentina370 Buna tuturor, am fost admisa in 2010 pe unul dintre locurile de la buget de la Universitatea Politenica Bucuresti, insa dupa admitere nu m-am dus sa ma ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutor cum sa procedez simonaantonie simonaantonie Buna ziua, Va rog sa ma ajutati, in 2011 am absolvit o facultate de 3 ani(ISE CRAIOVA) cu 2 ani la buget si 1 an la taxa,se ierarhizau anual studentii dupa ... (vezi toată discuția)
Documente in original pentru pastrarea locului bugetat la facultate alle1 alle1 Buna ziua, Intampin o adevarata problema care se prezinta pe scurt in felul urmator: Studenta in anul 5 la o facultate in regim taxa,am decis sa mai fac o ... (vezi toată discuția)