avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cat de legale sunt srl-urile de recuperare?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cat de legale sunt srl-urile de recuperare?

In 2012 firma de cablu tv a reziliat contractul.M-am mutat intr-o locatie unde nu aveau semnal,am prezentat un act contractul de la noua locatie.Acest act ce dovedea noua adresa a fost oprit,depus la dansi.Am predat echipamentu tel.,box-ul,am platit si am semnat si eu si functionarul firmei de cablu tv rezilierea incetarea contractului,In 2015 un srl de recuperatori imi cere 2oo de lei,motivul dupa reziliera contractului firma de cabu tv
a mai emis o factura de 30 de lei pe numele meu la care s-au adaugat penalizari si se vor mai adauga.Nu am primit nici o factura,nici o hartie de la firma de cablu .Srl-ul de recuperare ma suna pe mobil si au datele mele.Cum procedez clarific situatia?

Cel mai recent răspuns: Iulia Blaja , Avocat 17:36, 30 Octombrie 2015
In cazul in care s-a inceput executarea silita si ati sesizat neregularitati in derularea procedurii, puteti face contestatie la executare.
Daca nu a fost inceputa executarea, puteti lua legatura cu firma respectiva si sa achitati, avand in vedere ca suma datorata este mica.
Ultima modificare: Vineri, 30 Octombrie 2015
Iulia Blaja, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aceste srl de recuperari restante danavocatnet danavocatnet O firma de Cablu a vindut o creanta la o firma de recuperari. Cum poate aceasta firma SRL sa recupereze de la o persoana fizica suma de 250 lei. Aceasta ... (vezi toată discuția)
Contract reziliat unilateral mateidonea mateidonea Contract reziliat unilateral Buna ziua, in urma cu vreo 10 ani am semnat un contract privind furnizarea de servicii CATV (tv. prin cablu), telefon si ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract cablu tv anne.rusu@yahoo.ro anne.rusu@yahoo.ro Buna ziua!Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie:am contract cablu tv si internet cu o firma din constanta de 3 ani.Nemultumita fiind de seviciile ... (vezi toată discuția)