avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... IAP cu probleme
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

IAP cu probleme

buna ziua . la IAP fond instanta mi-a dat voie sa aduc la dosar niste bonuri care alcatuiau un pasiv succesoral . Deci a stabilit impartirea valorii lor catre parti . Nu m-i s-a pus in vedere sa timbrez pt acea suma . Acum am primit sa depun intampinare apel in care se cere sa nu se tina cont de acea suma pe motiv ca nu am timbrat-o . este posibil asa ceva ?

Alte discuții în legătură

Partaj succesoral pe cale judecatoreasca- pasiv/cheltuieli de inmormantare caradis caradis Buna ziua. Daca am evidentiat in intampinare cheltuielile de inmormnantare fara a cere cerere directa asupra lor doar aducand aminte ca pasivul are in ... (vezi toată discuția)
Calcul gresit taxa de timbru uira uira Sunt parata intr-un dosar de partaj, iar judecatorul a calculat gresit taxa de timbru: 2200 ron in loc de 3200 ron. Este vorba de o simpla greseala de calcul ... (vezi toată discuția)
Este posibil asa ceva - depozit bancar omis din masa succesorala andreyskysky andreyskysky Buna dimineata. Am dezbatut o succesiune in care a fost bagat si pasiuvul constand in inmormantare si pomeniri pana la 1 an . Sotia decedatului a tinut ascuns ... (vezi toată discuția)