avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Semnatura falsa pe contract de credit in executare ...
Discuție deschisă în Executare silită

Semnatura falsa pe contract de credit in executare silita

Buna ziua!

la o executare silita la BEJ, pe contractul de credit atasat la documentatia aferenta , desi este mentionat ,,conform cu originalul,", la imprumutat nu e semnatura mea.E legal?

multumesc pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: smari , utilizator 15:29, 5 Noiembrie 2015
In principiu Nu este legal.
Totusi, depinde de cine este persoana care a semnat si ce puteri de reprezentare avea in cauza respectiva.
In functie de conditiile specifice spetei Dvs. verificati daca puteti sa atacati in instanta procedura de executare.
In aceasta actiune puteti eventual sa va inscrieti in fals relativ la actul mentionat.
Nu este legal, faceti contestatie la executare si inscrieti-va in fals dca, nu este smnatura dvs.
a trecut termenul de contestatie la executare , ma mai pot inscrie ca fals? mai e putin si se implineste un an, abia acum am vazut, vina imi apartine.

multumesc!
Semnătura falsă este pe toate contractele de credit, sau doar pe acel exemplar de la executor? Ați luat sau nu creditul? Am văzut cazuri în care debitorul a afirmat că nu a semnat , mințind, iar ulterior el a fost cel care a avut probleme penale.

Aveți 3 ani termen de contestație la titlu, nu 15 zile.
semnatura falsa este pe documentele de la executor. multumesc pentru ca mi-ati spus ca termenul este de trei ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt executat silit fara sa semnez vreun contract - persoana pe care am vrut sa o girez mi-a spus ca a fost refuzat creditul iar dupa 1 an mi-a venit direct poprire eu_inginer eu_inginer Buna dimineata, In 2010 am vrut sa girez pe cineva pt un imprumut la CAR. Am dat acelei persoane adeverinta completata la locul de munca si pe verso ... (vezi toată discuția)
Fals in declaratii si Încheiere finală (dezinvestire) Username33 Username33 Buna ziua, in calitate de tata prezint urmatoarea speta. Locuind in strainatate, printr-o hotarare judecatoreasca \"amiabila\" in 2013, am convenit sa ... (vezi toată discuția)
Credit luat de cineva cu cartea mea de identitate??? Diana_Munteanu Diana_Munteanu Am aflat de pe portalul Judecatoriei Targu Mures faptul ca mi s-a intentat incuviintare executare silita inca din data de 29.03.2016 de catre BEJ Tudorache ... (vezi toată discuția)