avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu social cu activitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu social cu activitate

buna ziua!

in certificatul constatator al firmei scrie: Activitati proprii de birou pentru societate: la sediul social din .... si adresa sediului social.

Intrebarea mea este: am dreptul legal de a presta activitate de birou conform codului caen la sediul social sau sediul social este fara activitate?

multumesc
Cel mai recent răspuns: livius_sv , utilizator 14:33, 18 Decembrie 2015
DA, puteti presta - Daca aveti toate avizele si acordurile corespunzatoare codului CAEN necesare si suficiente conform legislatiei in vigoare (inclusiv acordul vecinilor).
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Octombrie 2015
legalmgm, utilizator
Multumesc. o zi buna
Buna ziua,
daca o hala de productie este declarata sediu social, este necesar sa o declaram si ca punct de lucru?
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 8690 GP Gina GP Gina Bună ziua , vă rog să-mi spuneți dacă am înființat un srl pe acest cod de ce trebuie să am punct de lucru , dacă activitatea se desfășoară la ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri infiintare srl tdana24 tdana24 Buna ziua, am inceput formalitatile pentru infiintarea unui SRL-D si m-am impotmolit. Asadar am mai multe intrebari pe care vreau sa le adresez: 1.In ... (vezi toată discuția)
Activitatile de birou si activitatile la terti (autorizare si controale) mihai_pirjol mihai_pirjol Buna ziua, doresc sa infiintez o societate comerciala. Avand in vedere ca sunt la inceput de drum am in minte multe intrebari, poate ca la unele din ele voi ... (vezi toată discuția)