avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Fetita de 6 luni cu mama cu probleme psihice
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Fetita de 6 luni cu mama cu probleme psihice

Buna ziua, am o problema foarte grava,am o fetita de 6 luni si sotia are probleme psihice grave, a fost internata de mai multe ori la Obregia, ultima oara in luna august si a iesit cu diagnosticul de tulburare schizo afectiva. A fost dusa la spital incatusata de politie si fetita a fost dusa la spitalul Grigore Alexandrescu cu mine deoarece o intoxicase mama ei. Am facut sesizare la protectia copilului sector 6 care la inceput a fost de acord cu mine,dar pe parcurs a lasat copilul la mama desi au recunoscut ca nu e ok. Si mama sotiei sufera de tulburari psihice. Mai nou sotia nu mai vrea sa isi ia tratamentul si se cunoaste. Imi este foarte frica pentru viata copilului si nu stiu unde sa mai cer ajutor. Dca ma puteti ajuta va rog.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:44, 31 Octombrie 2015
Reveniti oficial la directia de protectia copilului si informati concret agravarea starii de sanatate a sotiei in vederea reanalizarii cazului si pentru dispunerea masurilor de protectie pentru minor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diagnostic psihiatric - se mai poate obtine permis auto? viosebi viosebi Buna ziua, Am un prieten care in anii trecuti precum si vara asta a suferit multiple internari la Obregia, diagnostic final Schizofrenie Paranoida. Exista ... (vezi toată discuția)
Moștenire, divort, exercitare autoritate parinteasca de care un presupus bolnav psihic Gabriela2020 Gabriela2020 Bună seara, Am o prietena care necesita ajutor și m am gândit sa adresez mai multe întrebări referitoare la situația ei pe acest forum! Apreciez orice ... (vezi toată discuția)
Expertiza psihiatrica in proces de divort abs2010 abs2010 Buna ziua , In prezent sunt implicat intr-un proces de divort cu mai multe capete - incredintare minor 2 ani si partaj . In actiunea introdusa de sotia ... (vezi toată discuția)