Strada pe care locuiesc este asemanatoare cu o 'ulita'de la sat.Se fac in oras lucrari si reparatii la drumurile publice,primaria a hotarat ca strada sus amintita sa fie folosita pentru traficul camioanelor si masinilor mar!!pe langa faptul ca de abia au loc doua vehicole daca vin din sensuri opuse,primaria a hotarat sa taie o parte din un tei plantat de tatal meu,fara sa ne ceara acordul!!care e in fata portii nici macar langa partea carosabila(tei de aprox 6-7 ani) iar langa mine la casa vecina au mutilat un nuc(cam 10 ani),in plus se taie la copaci intr-o veselie cu motivul ca se repara strazile!!Doresc sa stiu cat de LEGAL este acest fapt si ce pot face?Majoritatea oamenilor cauta cu disperare un spatiu verde,natural iar la mine in oras se mutileaza!!! copaci sau se tais cu tot!!!
Strada=drumul public apartine domeniului public astfel ca autoritatea publica locala este competenta sa dispuna masurile necesare pentru administrarea si utilizarea domeniului public interventiile nefiind conditionate de interesul sau vointa populatiei
Din precizarile dv rezulta ca au fost executate tualetari ale copacilor
Toaletare tei
Bighydeva
Buna ziua, am si eu o intrebare, sper sa ma poata ajuta cineva.Legea 24/2007, art. 12. punctul 5.
\" In cazul arborilor ornamentali (tei, salcam, castan, ... (vezi toată discuția)