avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 inchiriere ocazionala a spatiului
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

inchiriere ocazionala a spatiului

Buna ziua, sunt PFA si am deschis un punct de lucru. Avand mai mult spatiu decat am nevoie in realitate as dori sa pot inchiria ocazional o camera din cele 2 pe care le are imobilul. Prin ocazional, ma refer la inchirierea cu ora catre o alta persoana juridica care poate avea nevoie din cand in cand de spatiul respectiv pentru a sustine, spre exemplu activitati de team-building. Intr-o astfel de situatie este obligatoriu sa includ codul caen 6820 (Inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare proprii sau in leasing)? Din cate am inteles, acesta se refera la inchirierea pe termen lung, ceea ce nu s-ar aplica in cazul meu. Sau ce alta forma as avea de a putea ceda spatiul ocazional altor firme. Mi s-a sugerat contractul de asociere in participatiune, insa din cate inteleg, acesta presupune registru de incasari si plati distinct si o sumedenie de formalitati la finele anului la finante.

Alte discuții în legătură

Pfa -cod caen 6820 crysenc21 crysenc21 Buna ziua, Daca o persoana fizica isi face PFA pentru a putea inchiria mai multe spatii de la un alt proprietar ...codul CAEN 6820 se aplica sau nu ? Daca ... (vezi toată discuția)
Infiintare frizerie cyp80myr cyp80myr Am 32 de ani si as dori sa deschid o frizerie,dar nu am calificare.Se poate?Am spatiul meu si pentru ca nu am calificare ,as dori sa inchiriez scaune.Daca se ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru inchiriere spatii pentru desfasurarea de activitati stomatologice inclusiv aparat tzsombi tzsombi Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un cod CAEN pentru firma ce are obiectul principal de activitate : inchiriere spatii proprii pentru cabinete stomatologice ... (vezi toată discuția)