avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... masura 6.4
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

masura 6.4

buna ziua,stie cineva sa imi spuna,pentru masura 6.4,o brutarie in mediul rural se incadreaza??.
Cel mai recent răspuns: Judea Maria , Consultant credite si finantari 12:35, 17 Noiembrie 2015
Da, se incadreaza. Cititi detalii despre aceasta masura:
[ link extern ]
Buna ziua
Brutaria nu se incadreaza pe submasura 6.4, dar se incadreaza pe masura 4.2.SPRIJIN PENTRU INVESTIŢII ÎN PROCESAREA/MARKETINGUL PRODUSELOR AGRICOLE

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutoare minimis caen 6920 - activitati de contabilitate si audit financiar, consultanta in domeniul fiscal calin68 calin68 Buna ziua, In urma cu cateva zile avocatnet.ro a postat un articol despre acordarea unor ajutoare de minimis ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene submasura 6.4 mariag68 mariag68 Buna ziua , as dori sa aflu daca pentru masura 6.4 ,vor incepe inscrieri si anul urmator,(pana in 2020)? Daca am PFA productie cod CAEN 1623 cu sediul in ... (vezi toată discuția)
Fonduri sapard _nelutu_ _nelutu_ buna nu prea stiu prea multe despre fondurile sapard , ce asi dori sa aflu mai intai ,pot optine investitia de 100% de la fondul sapard pt. ridicarea unor sere (vezi toată discuția)