avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drepturi uzufruct viager
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drepturi uzufruct viager

Buna ziua,
Sunt proprietara unui apartament impreuna cu tatal meu. Bunica mea are drept de uzufruct viager. Am interzis unor persoane sa o viziteze pe bunica in absenta mea deoarece acestea creeaza conflicte la fiecare vizita. Persoanele in cauza sustin ca au dreptul de a o vizita oricand, impotriva vointei mele. Sunt obligata sa le permit accesul, chiar daca sunt proprietara si nu doresc acest lucru? Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Dreptul de uzufruct viager silvia88 silvia88 as dori sa imi raspundeti daca se poate la niste intrebari referitoare la un contract de vanzare cumparare cu drept de uzufruct viager. problema este ... (vezi toată discuția)
Este posibila executarea imobilului asupra caruia am act de v-c cu clauza de intretinere si uzufruct lupu_mirela78 lupu_mirela78 va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema: bunica si cu mine am incheiat un act de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere si uzufruc ... (vezi toată discuția)
Se poate anula sau ataca un contract de vanzare-cumparare cu uzufruct viager? Andreeanae Andreeanae Bună ziua. Am și eu o mare probleme, va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri. Bunicii mei, acum cativa ani buni, i-au lasat apartamentul tatal meu, ei ... (vezi toată discuția)