avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto

Buna. Taxa auto e un subiect care interesează zilele astea pe multă lume. Mă interesează și pe mine deoarece sunt posesorul unui autoturism achiziționat în 2010, din show room, deci nou nouț, este euro 4 și, ca toată lumea, am plătit taxa de poluare de aproape 1000 de euro. Am dat statul în judecată acum 3 ani, dar nu am reușit să recuperez taxa, comunicându-ni-se că mașinile noi nu beneficiază de exceptare de la plata acestei taxe. Întrebarea mea este dacă în condițiile actuale aș putea beneficia de rambursarea acestei taxe. Mulțumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa poluare logan nou rosu gheorghe rosu gheorghe Se poate recupera integral taxa de poluare platita in 2010 pentru inmatricularea unui Logan nou? (vezi toată discuția)
Restituire taxa poluare a unui contract de leasing incheiat Cristianna Cristianna Buna ziua!In noiembrie 2008 ,am achizitionat pe firma un autoturism,in leasing.Am platit bineinteles taxa de poluare aferenta.Ulterior un angajat al firmei,a ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto graurecatalin graurecatalin Va deranjez cu o serie de intrebari referitoare la returnarea partiala a taxei auto. Am inteles ca exista aceasta posibilitate Sotia mea si cu mine am ... (vezi toată discuția)