avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legea 10
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legea 10

Buna ziua
Va rog sa-mi spuneti ce acte trebuie depuse la primarie pt eliberarea deciziei de restituire (inteleg ca nu se mai elibereaza titlu de proprietate) pt un teren intravilan mostenit de la tatal nostru si confiscat dupa 1945.
Avem decizia definitiva si irevocabila de la Inalta curte de casatie , conform legii 10.
Precizez ca suntem 8 mostenitori dintre care numai 2 au sustinut si castigat procesul
In Notificarea initiala din 2001 depusa la primarie au fost trecuti toti 8 mostenitori
Va multumesc pt ajutor

Alte discuții în legătură

Speta legea 10 caraman_gabi caraman_gabi Buna ziua, Parintii mei au fost proprietarii unui imobil in suprafata de 881 mp teren si 120.58 mp constructie asa cum rezulta din actul de vanzare cumparare ... (vezi toată discuția)
Testament locuinta ContSters130146 ContSters130146 Buna seara, Am o problema legata de o locuinta nationalizata situata intr-o curte cu doua corpuri de cladire. Casa respectiva se afla in corpul B din curte, ... (vezi toată discuția)
Art47/legea10/2001 karmena karmena Tatal meu a depus cerere de cumparare in baza Legii 112/1995 a imobilului in care locuia din 1978, in septembrie 1999.La acea data nu exista nici o notificare ... (vezi toată discuția)