As prefera totusi sa va ofer suportul legislativ care nu va permite sa lucrati in timpul in care beneficiati de indemnizatia crestere copil.
Art. 12. (2) Plata indemnizaţiei [...], se suspendă începând cu ziua următoare celei în care beneficiarul realizează venituri profesionale supuse impozitului pe venit potrivit prevederilor Legii nr. 571/2003, cu modificările şi completările ulterioare.
Art. 21. - (1) Sumele încasate necuvenit se recuperează de la beneficiarii acestora, pe baza deciziei emise de directorul executiv al direcţiei teritoriale, cu respectarea termenului general de prescripţie.
(2) Decizia prevăzută la alin. (1) constituie titlu executoriu şi poate fi contestată conform prevederilor Legii nr. 544/2004.
(3) Sumele încasate necuvenit ca urmare a unei infracţiuni săvârşite de beneficiar se recuperează de la acesta, în condiţiile legii.
(4) Sumele rămase nerecuperate de pe urma beneficiarilor decedaţi nu se mai urmăresc.
(OUG 148/2005)
Dvs. aveti libertatea sa alegeti: respectati sau nu prevederile legale.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Intaorcerea din ccc
plesana
M-am intors din CCC mai repede ,dupa 9 luni,dar indemnizatia a continuat sa imi vina.Am inteles de la angajator ca prin reluarea activitatii se v-a sesiza ... (vezi toată discuția)