avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Fotocopie dosar
Discuție deschisă în Executare silită

Fotocopie dosar

Cum pot obtine fotocopierea dosar executare silita de la executorul judecatoresc,acesta nu raspunde la telefon si nici la e-mail .este din Buzau iar eu din Ploiesti.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: sersea1972 , utilizator 11:48, 5 Noiembrie 2015
Sa va asigurati intai ca aveti datele de contact corecte. Daca nu puteti lua legatura, trimiteti o cerere scrisa executorului prin care solicitati o copie integrala a dosarului de executare respectiv.
Am trimis cererea in care am specificat cat ma costa si contul sa pot plati dar nu primesc raspuns si termenul se apropie.
Reveniti in scris,insistati, daca nu primiti raspuns, la termenul de judecata invederati instantei .ca,ati facut toate demersurile posibile, dovedite cu inscrisuri,recomandat postal cu confirmare de primire.
Aveti aici lista executorilor judecatoresti cu datele de contact:
[ link extern ]
Cu un model de cerere ma poate ajuta cineva.
Va multumesc mult.
Ultima modificare: Marți, 3 Noiembrie 2015
sersea1972, utilizator

Alte discuții în legătură

Fotocopie dosar sersea1972 sersea1972 Cum pot obtine fotocopierea dosar executare silita de la executorul judecatoresc,acesta nu raspunde la telefon. Va multumesc. (vezi toată discuția)
Pot solicita executorului judecatoresc transmiterea dosarului de executare la instanta de judecata? mariusstoican mariusstoican Buna seara, Am o contestatie la executare pe rol, iar din lipsa de documente am nevoie de dosarul de executare de la BEJ. Din pacate pentru mine, dosarul de ... (vezi toată discuția)
Ma aflu in spania si i-am trimis fiului (acum are 22 ani) pensie ... ioan 33 ioan 33 Ma aflu in Spania si i-am trimis mereu fiului (acum are 22 ani) pensie prin mandat postal. Din noiembrie 2020 nu se mai pot trimite bani prin mandat postal in ... (vezi toată discuția)