avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Norme care guverneaza plata cu cardul
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Norme care guverneaza plata cu cardul

As dori sa-mi spuneti care este actul sau actele care guverneaza plata cu cardul. Pt. Romania eu am gasit acest act: regulamentul nr 6 din 2006 al bnr [ link extern ]
Daca este un act la nivel de UE va rog sa mi spuneti. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 16:01, 4 Noiembrie 2015
OUG 113/2009 transpune Directiva 2007/64/CE a Parlamentului European şi a Consiliului din 13 noiembrie 2007 privind serviciile de plată în cadrul pieţei interne
Inca o intrebare: exista un asa numit regulament operational VISA?!
Unde il pot consulta?
Multumesc!
Există, dar nu cred că este public.
Poate doar cei de la VISA să vi-l dea.
Ultima modificare: Luni, 9 Noiembrie 2015
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri cpv grigoremusat10 grigoremusat10 Va rog sa-mi spuneti in ce act normativ se poate gasi lista cu Nomenclatorul CPV? Exista vreun act normativ care sa stabileasca aceste coduri CPV? vA ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante din export ...elena ...elena Sunt contabila la o societate pe actiuni cu activitate forestiera. In luna oct.2008 am livrat pentru o firma din Silistra- Bulgaria , busteni de plop, pentru ... (vezi toată discuția)
Amenda diagrama tahograf gheo70 gheo70 Buna ziua! In urma cu putin timp am fost sanctionat contraventional cu amenda de Politia Rutiera ,fapta fiind prevazuta de OG 37/2007, art 8/1/25 si ... (vezi toată discuția)