Buna ziua,
As dori si eu o lamurire la urmatoarea situatie. Am avut o relatie de 5 ani in urma careia a rezultat un copil. Acesta are 3 luni. Eu si tatal copilului suntem despartiti,iar el ma tot ameninta ca vrea custodia lui. Mentionez ca nu suntem casatoriti,iar eu trebuie peste o luna sa ma intorc la serviciu.
Nu imi doresc sa imi ia el copilul. Credeti ca ar fi posibil sa obtina custodia?
Care e situatia, cum ati stat, unde sta tatal, unde copilul, unde dv.? Cine l-a ingrijit pana azi, cat l-a vizitat celalalt parinte sau ati stat impreuna?
Custodia sau autoritatea parinteasca va fi comuna, asa cum e si acum, asadar niciio schimbare aici. Locuinta copilului, e de vazut situatia, de regula se schimba greu.
Sanse exista intotdeauna in toate directiile, asta nu va putem garanta.
Am locuit impreuna pana am nascut,apoi ne-am despartit. El locuieste cu parintii lui,iar eu cu parintii mei si cu copilul. In trei luni de zile a venit doar de 2 ori la el. Si peste o luna eu trebuie sa reiau serviciul,iar el ma tot ameninta ca o sa castige custodia lui. Avand in vedere ca are doar 3 luni nu trebuie sa locuiasca la mama?
Mentionez ca el are o firma cu domeniu de activitate in agricultura.
Multumesc.
N-as sfatui-o sa inceapa razboiul, mai degraba o mediere, o intelegere, un acord. Ar face un inceopuot frumos al vietii de parinti, nu un razboi care are sanse mari sa se tot desfasoare in jurul copilului... zic eu.
Custodie copil minor
ciancu
Buna ziua
As dori sa-mi sati un sfat. Am trait 7 ani in concubinaj cu o persoana. Din relatia noastra a rezultat un copil minor. Relaţia noastră nu a fost ... (vezi toată discuția)