Eu tocmai m-am reîntors la muncă din concediul de creștere copil. Amândoi muncim, avem rate la banca, stam în chirie și pur și simplu nu ne înțelegem absolut deloc. Tot timpul este o situație tensionata în casă. El are un salariu mai mare decât mine, iar rata mea la bancă făcută înainte sa ne căsătorim e mai mare decât a lui. Eu am posibilitatea sa ma mut la tatăl meu și sa nu mai plătesc chirie. El nu are posibilitatea aceasta. Ca și situație mai speciala, eu am suferit după naștere cam 1 an de depresie și am mers la psiholog, iar anul acesta a decedat mama mea și la fel a fost o perioadă foarte grea pt mine, însă mi-am îndeplinit toate atribuțiile de mama. Am primit ajutor cu copilul și de la mama mea pana cu 3 luni înainte sa moară. Soțul ma amenință că îmi ia copilul dacă divorțez. Nu știu dacă are șanse având în vedere cele scrise mai sus.
Liliana Gradinaru a scris:
Nu va putem insira toate situatiile la care ne gandim. Descrieti-ne situatia si puneti intrebarea, nu ne puneti pe noi sa ne imaginam tot posibilul. Sunt multe situatii si sunt bazate pe situatia de fapt.