avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! În cazul divorțului, care sunt ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! În cazul divorțului, care sunt situațiile în ...

Bună ziua!
În cazul divorțului, care sunt situațiile în care mama nu primește custodia deplina a copilului? Copilul are 1 an și 10 luni.
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:56, 18 Decembrie 2020
Regula de baza este custodia comună.
O judecata ca sa schimbe asa ceva este cu grad ridicat de dificultate si omul simplu nu face fata sa schimbe regula nici daca are dreptate atat de puternica este regula.
Doar avocatii au aptitudinea profesionala de..a face diferența.
Ultima modificare: Vineri, 18 Decembrie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil minor oanamaiu oanamaiu Buna ziua, Eu si sotul meu vom divorta, avem impreuna o fetita(4 ani), se pare ca nu putem ajunge la o intelegere de custodie comuna(cum as fi vrut eu) si ... (vezi toată discuția)
Custodie copil de 1 an si 4 luni si program de vizite desi stam la 500 km distanta infoadrian infoadrian Va rog ajutati-ma cu un raspuns la situatia de mai jos. Eu si sotia am ajuns sa ne certam pe diverse subiecte minore si ea ma ameninta in repetate randuri cu ... (vezi toată discuția)
Custodia comuna intr-o relatie de concubinaj din care a rezultat un baietel CohaltirMihai CohaltirMihai Buna ziua. In urma unei relatii de concubinaj avem un baietel de 4 luni. Relatiei i s-a pus punct.. Care sunt pasii ce trebuiesc urmati pentru a obtine o ... (vezi toată discuția)