avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Cursul documentelor si formelor legal vorbind pentru ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Cursul documentelor si formelor legal vorbind pentru -scoala de soferi-

Buna seara. Am si eu o mare dilema, motiv pentru care va rog o opinie in ceea ce priveste scoala de soferi. Mai precis pentru a incepe cursurile acesteia, categoria "B" ; care sant pasii progresiv care trebuie urmati:
- evaluarea psihologica si fisa medicala, pana la inceperea cursului; apoi;
- absolvirea cursului de legislatie rutiera care dureaza minim 14 zile din cadrul scolii si eliberarea certificatului de absolvire; dupa care;
- orele de conducere .
Intrebarile mele, se refera la :
= este normal sa incepi orele de conducere inaintea celor enuntate anterior si daca;
=se incheie vreun contract cu cursantul?????????
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: cristina_mihaela , utilizator 23:30, 20 Iulie 2009
In momentul in care va inscrieti la o scoala de soferi , platiti si pretul cursurilor.In momentul respectiv , vi se intocmeste un contract si vi se elibereaza factura si chitanta. Dupa ce veti face vizita medicala si detineti avizul psihologic, puteti incepe si cursurile. Multa bafta si spor la invatat!
Multumesc pentru timpul acordat .Deci, concluzia este ca nu se pot incepe orele de conducere inaintea evaluarii psihologice, fisei medicale, plata cursuri, intocmire contract.Asta era dilema.=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate scoala de soferi jacquelline jacquelline As dori sa stiu care este valabilitatea pentru scoala de soferi (nr. de inregistrare al dosarului dat la inscrierea la scoala este 28.04.2012, fisa medicala ... (vezi toată discuția)
O intrebare despre scoala de soferi lusyana lusyana vreau sa stiu...fiecare document de la dosar dupa cat timp expira?! si care anume... si mai vreau sa stiu daca am inceput scoala de soferi pe data de 10 .10 ... (vezi toată discuția)
Plangere scoala de soferi ContSters308212 ContSters308212 Nu stiu daca s-au mai postat intrebarile aceastea ,da va rog sa-mi raspundeti: Care-i institutii pot reclama scoala de soferi la care m-am inscris, ... (vezi toată discuția)